مصرف لیمو ترش همراه با چای به مینای دندان آسیب میزند.
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین c آن میشود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش میدهد.
وی افزود: چای دارای ترکیباتی آنتیاکسیدانی است که اگر بدون قند مصرف شود و گرما و حرارت آن کم باشد آنتیاکسیدانهای آن بهتر جذب بدن میشوند.
وی گفت: چای جزو نوشیدن هایی است که باعث رفع خستگی بدن و استحکام دندانها میشود و مواد آنتی اکسیدانی موجود در آن رادیکال های آزاد را از بین میبرد.
این متخصص تغذیه افزود: چای به دلیل داشتن تانن نباید قبل از غذا و 2 ساعت بعد از غذا مصرف شود به دلیل اینکه جذب آهن غذا را مختل میکند همچنین مصرف مواد فیبردار و نانهایی که خوب تخمیر نشده است به دلیل تشکیل مادهای به نام فیتات از جذب آهن خون جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: مصرف لیمو ترش همراه با چای معمولاً به عنوان یک چاشنی استفاده میشود. لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین c آن میشود و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش میدهد و خشکی دهان را افزاش میدهد. البته مصرف لیمو ترش بدون چای موجب افزایش ترشح بزاق دهان میشود.